Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g136g46kcal1.9g8.2g0.7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena11g40kcal0.1g9.6g0.1g0g
Ketsuppi, meira13g8.8kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g654kcal57.6g39.6g29.6g0g
Valittu annoskoko303g327kcal28.8g19.8g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna151g164kcal14.4g9.9g7.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365