Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g210g735kcal25.2g149.1g4.4g6.3g
Ruisjauho Pirkka172g525kcal16.7g104.9g3.4g25.8g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka360g1242kcal46.8g237.6g9.7g14.4g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi460g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g810kcal0g0g90g0g
Heinz ketsuppi180g184kcal1.6g43g0.2g0g
Chilikastike (Hp)30g40kcal0.4g9.7g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti660g924kcal118.8g6.6g33g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka270g154kcal1.1g37.8g0.3g3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g160g544kcal32g0g46.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%400g1140kcal124g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6043g12753kcal753g1195g513.4g99g
Valittu annoskoko3022g6377kcal376.5g597.5g256.7g49.5g
Annoskoko puolitettuna1511g3188kcal188.3g298.8g128.4g24.8g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890