Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl599g2036kcal12g18g209.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g599g1527kcal35.3g19.2g143.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3599g389kcal65.9g25.2g1.8g0g
Mango (tuore)599g401kcal3g91.6g1.8g12.6g
Mansikka 599g279kcal3g50.3g1.2g11.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g9504kcal238.4g467.8g715g48g
Valittu annoskoko3024g4752kcal119.2g233.9g357.5g24g
Annoskoko puolitettuna1512g2376kcal59.6g117g178.8g12g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758