Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 900g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g450g450kcal85.5g0g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g173g483kcal32.8g0.1g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g2300kcal269.2g39.8g101.2g41.4g
Valittu annoskoko3024g1150kcal134.6g19.9g50.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna1512g575kcal67.3g10g25.3g10.4g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852