Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 398g567kcal49.7g1.2g40.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g542g2202kcal0g542.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta529g1904kcal68.8g370.2g11.1g18.5g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 271g124kcal8.1g13g4.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen181g1302kcal0g0g144.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g1085g369kcal2.2g77g3.3g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g12999kcal259.4g2021.2g407.8g76.2g
Valittu annoskoko3024g6500kcal129.7g1010.6g203.9g38.1g
Annoskoko puolitettuna1512g3250kcal64.9g505.3g102g19.1g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210