Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 721g94kcal8.1g7.1g1.4g8.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 420g574kcal11.2g102.2g9.6g14.8g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g240g79kcal9.6g6.2g1.7g3.6g
Paprika, punainen601g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Kurkku 661g72kcal3.7g9.2g0.7g4.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 240g898kcal53.6g0g76.9g0g
Auringonkukkaöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g60g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5200kcal183.2g312.4g347.6g87.2g
Valittu annoskoko3024g2600kcal91.6g156.2g173.8g43.6g
Annoskoko puolitettuna1512g1300kcal45.8g78.1g86.9g21.8g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381