Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1600g624kcal52.8g49.6g24g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g200g1360kcal2g2g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g11465kcal299.2g1567.8g428g36.6g
Valittu annoskoko3024g5733kcal149.6g783.9g214g18.3g
Annoskoko puolitettuna1512g2866kcal74.8g392g107g9.2g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655