Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.3g1.3g45.3g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio804g322kcal30.5g51.4g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen201g66kcal6.6g9.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)502g2763kcal5g5g301.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1045g3585kcal106.5g731.4g12.5g36.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g14865kcal412g1625g721.4g79g
Valittu annoskoko3024g7433kcal206g812.5g360.7g39.5g
Annoskoko puolitettuna1512g3716kcal103g406.3g180.4g19.8g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318