Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g964g5783kcal231.3g63.6g520.5g0g
Voi 241g1748kcal2.9g1g195.9g0g
Liivatelehti, gelatiini723g2523kcal618.8g0g0.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g482g1639kcal14.5g14.5g168.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g482g1229kcal28.4g15.4g115.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton108g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 24g98kcal0.7g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g26083kcal1793.8g239.2g2002g0.2g
Valittu annoskoko3024g13042kcal896.9g119.6g1001g0.1g
Annoskoko puolitettuna1512g6521kcal448.5g59.8g500.5g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678