Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi560g4032kcal5.6g5.6g448g0g
Sokeri 728g2955kcal0g727.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1120g6507kcal245.3g106.4g566.7g116.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g28746kcal655.8g1682.2g2155.6g233g
Valittu annoskoko3024g14373kcal327.9g841.1g1077.8g116.5g
Annoskoko puolitettuna1512g7187kcal164g420.6g538.9g58.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606