Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1735g2880kcal329.7g0g173.5g0g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 496g318kcal15.9g23.9g17.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g74g199kcal6.3g38.1g0.7g10g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)99g198kcal0g47.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 372g467kcal40.9g1g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g8283kcal792.6g249.2g451g26.8g
Valittu annoskoko3024g4142kcal396.3g124.6g225.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna1512g2071kcal198.2g62.3g112.8g6.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905