Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Sokeri 272g1105kcal0g271.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.5g2.2g6.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.9g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)240g480kcal6.2g9.4g48g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g400g1401kcal8.4g32g140.1g0g
Mansikka 352g164kcal1.8g29.6g0.7g6.7g
Banaani, kuorittu 480g418kcal5.1g87.9g1.9g8.6g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen721g432kcal2.2g100.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g10402kcal179.4g1330.2g466.4g53.2g
Valittu annoskoko3024g5201kcal89.7g665.1g233.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna1512g2600kcal44.9g332.6g116.6g13.3g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705