Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi665g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 67g50kcal8.7g0.7g0.3g4.6g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1464g5270kcal190.3g1024.6g30.7g51.2g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 133g706kcal0.4g0.7g79.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha299g497kcal56.9g0g29.9g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ohrasuurimo 53g172kcal4.4g33.6g1.1g4g
Lihaliemi laimennettu 133g25kcal0g4g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g898kcal0g0g99.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g15487kcal523.2g2186.8g485g121.8g
Valittu annoskoko3024g7743kcal261.6g1093.4g242.5g60.9g
Annoskoko puolitettuna1512g3872kcal130.8g546.7g121.3g30.5g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334