Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 188g689kcal19.7g140.9g1.9g10g
Kananmuna kuoreton 414g591kcal51.7g1.2g42.4g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1505g2499kcal286g0g150.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g602g1644kcal120.4g6g126.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g11035kcal965.4g329.4g644g30.8g
Valittu annoskoko3024g5518kcal482.7g164.7g322g15.4g
Annoskoko puolitettuna1512g2759kcal241.4g82.4g161g7.7g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233