Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1713g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 188g62kcal1.2g10.5g0.4g4.8g
Poronliha, paistettu 514g1028kcal127.5g0.1g57.8g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g571g228kcal5.7g46.3g1.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.9g0.5g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g2713kcal270.4g117.6g125.6g10.6g
Valittu annoskoko3024g1356kcal135.2g58.8g62.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna1512g678kcal67.6g29.4g31.4g2.7g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305