Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g132g451kcal27.7g0g36.9g0g
Sipuli 203g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g719g791kcal165.3g0g10.8g0g
Punajuuri 260g100kcal2.6g17.9g0.5g6.5g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g12g108kcal0g0g12g0g
Parsakaali brokkoli 296g104kcal13.7g5.8g0.9g7.4g
Katkarapu 359g246kcal51.9g0g4g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g13g37kcal2.6g0.7g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 719g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka240g839kcal18.2g189.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5513kcal570.4g453.2g140.6g37.6g
Valittu annoskoko3024g2757kcal285.2g226.6g70.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna1512g1378kcal142.6g113.3g35.2g9.4g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790