Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai559g2069kcal28g178.9g139.8g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1160kcal132.8g0g69.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl19g166kcal0g0g18.9g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g559g114kcal3.4g21.2g1.7g7.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%140g391kcal40.5g3.5g23.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 419g76kcal2.3g10.5g1.7g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g419g85kcal2.5g15.9g1.3g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g8234kcal424.4g480.2g515g62.8g
Valittu annoskoko3024g4117kcal212.2g240.1g257.5g31.4g
Annoskoko puolitettuna1512g2059kcal106.1g120.1g128.8g15.7g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249