Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)400g1730kcal86.3g15.6g147.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1198g1157kcal36.1g234.8g3.8g11.9g
Omena, keskikokoinen 200g160g54kcal0.3g11.3g0.5g2.9g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g320g879kcal92.7g0.3g54.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)160g48kcal1.3g9.4g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 639g846kcal16.8g20.5g76.7g0g
Tonnikala öljyssä 148g281kcal40.1g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g9988kcal547.2g583.8g593.2g29.6g
Valittu annoskoko3024g4994kcal273.6g291.9g296.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna1512g2497kcal136.8g146g148.3g7.4g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625