Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 568g1949kcal57.9g397.7g6.8g19.9g
Sokeri 149g603kcal0g148.4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 385g533kcal48.1g1.2g37.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 175g928kcal0g0g104.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen1748g699kcal17.5g104.9g17.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g9425kcal247g1304.4g333.8g60.8g
Valittu annoskoko3024g4712kcal123.5g652.2g166.9g30.4g
Annoskoko puolitettuna1512g2356kcal61.8g326.1g83.5g15.2g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526