Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1805g2029kcal381.4g0g54.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g632g171kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Porkkana 235g77kcal1.5g13g0.5g6g
Punaviini 271g191kcal0.8g0.5g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.6g2.3g0.2g1.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g27g30kcal1.4g5.7g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g37kcal1.4g1.9g2.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5348kcal798g158g118.8g39.4g
Valittu annoskoko3024g2674kcal399g79g59.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna1512g1337kcal199.5g39.5g29.7g9.9g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890