Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.4g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g252kcal6.2g34.6g8.2g3.4g
Valittu annoskoko303g126kcal3.1g17.3g4.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna152g63kcal1.6g8.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615