Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.8g1.6g0.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g112g392kcal13.5g79.6g2.4g3.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g75g135kcal11.2g15.7g3.2g32.9g
Rypsiöljy rainbow19g168kcal0g0g18.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1419kcal53g193.8g49g72.6g
Valittu annoskoko303g710kcal26.5g96.9g24.5g36.3g
Annoskoko puolitettuna152g355kcal13.3g48.5g12.3g18.2g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330