Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha151g250kcal28.6g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%19g53kcal5.5g0.5g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g807kcal81.6g10.2g48.6g0.6g
Valittu annoskoko303g403kcal40.8g5.1g24.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna152g202kcal20.4g2.6g12.2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722