Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl60g270kcal4.3g38.3g11.4g2g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g90g306kcal1.8g2.4g32.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g60g162kcal4.8g7.2g12g0g
Sokeri 26g103kcal0g25.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Kinuskikastike 30g127kcal0.3g17g6.4g0g
Daim 56g8.4g46kcal0.3g5g2.7g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.9kcal2.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g2415kcal28g196.8g168.8g4g
Valittu annoskoko303g1208kcal14g98.4g84.4g2g
Annoskoko puolitettuna152g604kcal7g49.2g42.2g1g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939