Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g169g29kcal3.2g3.5g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g60g232kcal17.3g1.2g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1031kcal44g13.8g87.6g0g
Valittu annoskoko303g516kcal22g6.9g43.8g0g
Annoskoko puolitettuna152g258kcal11g3.5g21.9g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931