Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 49g357kcal0.6g0.2g40g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g64g217kcal5.6g45.5g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)56g78kcal4.2g3g5.6g0g
Appelsiinimehu, 2 dl13g5.7kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g2119kcal43.6g202g126.2g0g
Valittu annoskoko303g1060kcal21.8g101g63.1g0g
Annoskoko puolitettuna152g530kcal10.9g50.5g31.6g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576