Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 208g299kcal33.3g0g18.5g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Tilli, tuore 42g13kcal1.5g0.4g0.3g0.9g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 5.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g981kcal72g11.8g71.6g3.6g
Valittu annoskoko304g491kcal36g5.9g35.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna152g245kcal18g3g17.9g0.9g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230