Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.3g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 281g109kcal0.4g22.9g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g488kcal1.2g61.6g23.4g8.4g
Valittu annoskoko304g244kcal0.6g30.8g11.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna152g122kcal0.3g15.4g5.9g2.1g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.1g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339