Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.183g640kcal24.3g124.3g4.4g6.9g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g93g158kcal13.9g0g11.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g1747kcal76.4g248.6g47.8g13.8g
Valittu annoskoko304g874kcal38.2g124.3g23.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna152g437kcal19.1g62.2g12g3.5g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793