BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu53g35kcal1g7.3g0g1.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 68g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g292kcal20g17.2g14.2g6g
Valittu annoskoko304g146kcal10g8.6g7.1g3g
Annoskoko puolitettuna152g73kcal5g4.3g3.6g1.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583