Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g56g90kcal10.1g1.9g4.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g12g38kcal1.1g7.2g0.6g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g56g30kcal3.2g3g0.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g85g12kcal1.6g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g519kcal35.2g33.8g27.2g3g
Valittu annoskoko304g260kcal17.6g16.9g13.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna152g130kcal8.8g8.5g6.8g0.8g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.6g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171