Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Keräkaali, 100g211g51kcal2.5g7.2g0.4g4.4g
Fondue, puolet paketista 220 g7g16kcal1.4g0.7g1.2g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g14g46kcal1.9g8.5g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g424kcal34.6g34.2g15.2g12.4g
Valittu annoskoko304g212kcal17.3g17.1g7.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna152g106kcal8.7g8.6g3.8g3.1g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116