Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1251g482kcal10.8g97.7g2g22.4g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g500g621kcal16g20.5g52.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g2359kcal58.6g240.2g121.6g44.8g
Valittu annoskoko3030g1180kcal29.3g120.1g60.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna1515g590kcal14.7g60.1g30.4g11.2g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153