Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g154.9g2g10g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka125g14kcal1.4g1.4g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl44g33kcal1.7g3.5g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1374g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g2521kcal62.8g348.8g83.2g36g
Valittu annoskoko3030g1261kcal31.4g174.4g41.6g18g
Annoskoko puolitettuna1515g630kcal15.7g87.2g20.8g9g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615