Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2232kcal66.3g455.3g7.8g22.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 560g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Banaani, kuorittu 800g696kcal8.5g146.4g3.2g14.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6061g19116kcal300g1968.8g1104.2g97.2g
Valittu annoskoko3030g9558kcal150g984.4g552.1g48.6g
Annoskoko puolitettuna1515g4779kcal75g492.2g276.1g24.3g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700