Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl26g234kcal0g0g26g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 200g334kcal15g8g26g5.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g280g599kcal28.8g105.8g6.7g20.7g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6062g3092kcal113g379g122.2g76.6g
Valittu annoskoko3031g1546kcal56.5g189.5g61.1g38.3g
Annoskoko puolitettuna1516g773kcal28.3g94.8g30.6g19.2g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568