Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g800g2760kcal200g473.6g17.6g86.4g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6064g7023kcal508g1120.4g46.2g289.2g
Valittu annoskoko3032g3512kcal254g560.2g23.1g144.6g
Annoskoko puolitettuna1516g1756kcal127g280.1g11.6g72.3g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549