Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus960g672kcal153.7g0g2.9g0g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Paprika keltainen 204g62kcal1.9g10.4g0.4g4.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g120g32kcal1.6g5.8g0.1g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 120g56kcal2.4g9.1g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g2476kcal372.2g79.4g61.4g28.6g
Valittu annoskoko3036g1238kcal186.1g39.7g30.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna1518g619kcal93.1g19.9g15.4g7.2g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612