Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 240g898kcal53.6g0g76.9g0g
Pekoni, Euroshopper144g404kcal23.1g1.4g34.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 1803g3992kcal315.5g0g306.5g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 300g1172kcal6.4g6.6g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g13800kcal867g46.2g1140.4g10.2g
Valittu annoskoko3036g6900kcal433.5g23.1g570.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna1518g3450kcal216.8g11.6g285.1g2.6g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809