Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1199g2399kcal105.5g119.9g167.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix270g135kcal4g27g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g135g1214kcal0g0g134.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g7997kcal235.4g393.6g610.2g9.8g
Valittu annoskoko3036g3998kcal117.7g196.8g305.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna1518g1999kcal58.9g98.4g152.6g2.5g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823