Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1499g2714kcal352.3g64.5g115.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl39g343kcal0g0g39g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g600g210kcal0g21.6g0g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g7452kcal728.2g338.2g321.2g36g
Valittu annoskoko3036g3726kcal364.1g169.1g160.6g18g
Annoskoko puolitettuna1518g1863kcal182.1g84.6g80.3g9g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700