Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1188g1378kcal258.9g0g38g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g101g146kcal5.9g31.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Herne 280g193kcal14.1g26.2g1.1g8.7g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g28g5.6kcal0.6g1.1g0.1g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 28g6kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 56g494kcal0g0g55.9g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1118g2012kcal22.4g55.9g190g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6076g8750kcal613.8g270.6g578.6g27g
Valittu annoskoko3038g4375kcal306.9g135.3g289.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1519g2188kcal153.5g67.7g144.7g6.8g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729