Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10g1kcal0.2g0g0.1g8.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15g9kcal1.5g0.8g0g11g
Manteli, jauhettu, n. 1dl71g424kcal17g4.7g38.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g908kcal42.4g15.4g77g49g
Valittu annoskoko304g454kcal21.2g7.7g38.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna152g227kcal10.6g3.9g19.3g12.3g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174