Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali33g7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Palsternakka 13g7.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.8g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g33g13kcal0.6g2.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g220kcal17.4g17.8g7.8g4.8g
Valittu annoskoko304g110kcal8.7g8.9g3.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna152g55kcal4.4g4.5g2g1.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712