Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g53g284kcal2.6g27.6g17g0g
Kananmuna kuoreton 106g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Sokeri 57g232kcal0g57g0g0g
Euroshopper margariini 60 %40g217kcal0.4g0.4g23.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, X-tra2.7g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.4g23kcal0.2g2.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %3.3g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g2098kcal40.2g222.6g113g1.8g
Valittu annoskoko304g1049kcal20.1g111.3g56.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna152g525kcal10.1g55.7g28.3g0.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840