Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g437kcal0.7g0.2g48.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.7g0.8g2.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 56g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 34g138kcal0g34.1g0g0g
Banaani, kuorittu 80g70kcal0.9g14.7g0.3g1.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g13kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g1917kcal30g197.4g110.8g9.6g
Valittu annoskoko304g959kcal15g98.7g55.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna152g479kcal7.5g49.4g27.7g2.4g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700