Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g6.6g24kcal1g3.9g0.5g0.6g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g20g24kcal1.4g3.2g0.7g13.8g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.3g56kcal2.2g0.6g4.8g1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g31kcal2.8g0.7g1.9g2.9g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g17g56kcal0.3g0.5g5.8g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g12g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g29g18kcal2.9g1.3g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g35g24kcal3.8g0.9g0.5g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g36g207kcal7.8g7.1g18.1g3.7g
Kaurajauho 12g43kcal1.7g6.6g0.8g1.2g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g1180kcal65g54.8g80g46.8g
Valittu annoskoko304g590kcal32.5g27.4g40g23.4g
Annoskoko puolitettuna152g295kcal16.3g13.7g20g11.7g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098