Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia175g245kcal29.7g0g14g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)16g60kcal2g12g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g684kcal69.4g26g33.2g0.6g
Valittu annoskoko304g342kcal34.7g13g16.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna152g171kcal17.4g6.5g8.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.3g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112