Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Kidneypapu, suolaliemessä92g101kcal7.2g16.6g0.5g7.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 55g176kcal14.7g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika vihreä 37g7.9kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g697kcal46.8g48.2g34g21g
Valittu annoskoko304g349kcal23.4g24.1g17g10.5g
Annoskoko puolitettuna152g174kcal11.7g12.1g8.5g5.3g
Arvot/100g100g115kcal7.7g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826