Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g22g77kcal6.1g0.4g5.7g0g
Pirkka salsadippi medium39g23kcal0.4g5.1g0.1g0.6g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g44g53kcal1.2g2.2g4.4g0.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)66g16kcal0.6g2.8g0.3g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi44g11kcal0.5g2.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g88g66kcal14.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g537kcal47.4g25.2g27.8g1.6g
Valittu annoskoko305g269kcal23.7g12.6g13.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna152g134kcal11.9g6.3g7g0.4g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155